Еко Акција – Промени Се!

Денес беше спроведена уште една успешна еко акција покрај железничката станица. Благодарност до сите кои не придружија. За почиста животна средина #ПРОМЕНИСЕ

Акција ,,Земи облека и донирај!‘‘

Changemakers4all спроведе донаторска акција која беше реализирана во соработка со Microdonia и Дневниот центар за лицата со посебни потреби. Истата имаше забавен и хуманитарен карактер и од собраните средства кои беа преброени во присуство на [..]

Changemakers4All донираше кревет во Дневниот центар за лицата со посебни потреби во Гевгелија

Changemakers4All во соработка со MICRODONIA донираше кревет во Дневниот центар за лицата со посебни потреби. Креветот има неколку нивоа за лежечка и седната позиција и регулатор за висина. До вчера лицето со најголема попреченост го [..]

Гевгелиската општа болница доби ЕЕГ апарат како донација

Со огромна радост ве известуваме дека нашата локална болница ќе може да ни пружи преглед за кој претходно мораше да патуваме барем до Струмица. Се работи за електроенцефалограм или ЕЕГ апарат кој се користи за [..]

CM4ALL – поддршка против рудникот на смртта во Иловица

На 23.06.2019 делегација од три члена на нашето здружение присуствуваше на собирот во подножјето на Огражден планина, односно на живиот ѕид против рудникот на смртта Иловица-Штука. Нашето присуство е симболично и со јасна порака дека [..]

Медиумска поддршка за првата Еко забава на Вардарски рид.

За првата еко забава во Гевгелија „Го Сакаме Вардарски Рид” известуваа повеќе електронски и пишани медиуми. Претседателката на здружението ChangeMakers4All Марина Томова беше гостин на локалните електронски медиуми телевизија Нова 12 и радио Time FM. [..]

Покана за Еко забава на Вардарски рид – Гевгелија

Вардарски рид Како сите генерации ги поврзува Вардарски рид? Сите што постоиме во моментов и сме од Гевгелија и гевгелијско сме сведоци на случувањата на Вардарски рид.  Место каде што луѓето одеа на пикник, славеа [..]

South Macedonian Treasure

We developed a unique program of  7 days to visit the beautiful region in the south of Macedonia. We work with the local community to offer a variety of activities and excursions in the area. [..]