Еко Акција – Промени Се!


Денес беше спроведена уште една успешна еко акција покрај железничката станица. Благодарност до сите кои не придружија. За почиста животна средина #ПРОМЕНИСЕ

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*