Медиумска поддршка за првата Еко забава на Вардарски рид.


За првата еко забава во Гевгелија „Го Сакаме Вардарски Рид” известуваа повеќе електронски и пишани медиуми.

Претседателката на здружението ChangeMakers4All Марина Томова беше гостин на локалните електронски медиуми телевизија Нова 12 и радио Time FM.

Голема медиумска подршка првата еко забава во градот доби и од:

ТВ Сител — http://bit.ly/2N4W5DQ
ТВ Нова 12 — http://bit.ly/2IFhnDN
Oпштина Гевгелија — http://bit.ly/2LdkN2n
Drnka.mk — http://bit.ly/2XswrwR

Објавувањето главно одеше преку фб страницата на здружението и гевгелиската група на facebook Лафум Гивгилијски и Не Са Замарум.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*