Моменти од првата Еко забава на Вардарски рид (фото галерија)


Фотографии од Димитар Новаков ТУКА.

Фотографии од Гоце Тасевски ТУКА.

Видео презентација со фотографии од Димитар Мијов ТУКА.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*