Category: Хуманитарни Акции

Реновиран дом на самохрана мајка во Гевгелија

Changemakers4all организира реновирање на дом на самохраната мајка кој беше во ужасна состојба. После нашиот повик, се јавија заинтересирани жители од нашата општина, поединци, родители, волонтери кои изразија желба да помогнат во рамките на нивните [..]

Делење пакети за социјално ранливи семејства

Во соработка со општина Гевгелија, денес започнавме со делење на 60 пакети за социјално ранливите семејства во кои спаѓаат корисниците на минимална гарантирана помош, корисниците на народната кујна и корисниците кои го искористиле правото на [..]

Changemakers4all за вториот роденден усреќи две дечиња со самохран родител

Граѓанското здружение Changemakers4all од Гевгелија деновиве одблежа двегодишнина од своето формирање а роденденот го посветија на две мали дечиња на самохран родител на кои им подарија велосипеди. Станува збор семејство во тешка финансиска состојба а здружениетосе одлучило [..]