Changemakers4All донираше кревет во Дневниот центар за лицата со посебни потреби во Гевгелија


Changemakers4All во соработка со MICRODONIA донираше кревет во Дневниот центар за лицата со посебни потреби.

Креветот има неколку нивоа за лежечка и седната позиција и регулатор за висина.

До вчера лицето со најголема попреченост го немаше овој услов, па биле користени најразлични импровизации.

Благодарни на Микродониа за хуманоста и итниот акт, при превземање одговорност да се помогне во истиот момент кога беше јавено за оваа потреба.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*