Донација на медицински униформи


Деновиве во соработка со „Микродониа” дониравме нови медицински униформи во ЈЗУ Општа болница со проширена дејност во Гевгелија.
Медицинските униформи ке бидат расподелени на различни одделенија во болницата меѓу кои и на вработените во оделот за брза помош.
Соработката со „Микродониа” продолжува и во периодот кој следува.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*