Донација на спортска опрема


Changemakers4ALl овозможи донација од Холандија за ОУ Владо Кантарџиев од спортска опрема.
Изразуваме повторно голема благодарност до: #Microdonia, Jan Zwiers, Dick Blokzijl, Jan Bork, Wim Kleine.
Исто така благодарност и до шпедиција Ин Трејд.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*