Донација на телевизори


Пред десетина дена добивме донација од користени, многу добро зачувани и исправни LCD телевизори од донатор кој што изрази желба да остане анонимен.
Донацијата е поделена на ранливата категорија на жители во Гевгелија, како и во неколку населени места.
Благодарност за довербата на донаторот.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*