Во чест на волонтерите кои го пошумиле Динќут


По повод денешниот празник и во чест на доброволците кои го пошумиле Динќут, денес здружението “Changemakers4All” организираше РЕВОЛУЦИОНЕРНО чистење на “пикавци” од пред клупите на посочената локација при што беа собрани десетина пластични шишиња со отпушоци кои беа фрлени на земјата и стотина тапи од пијалоци.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*