Велосипедска Еко акција – СИФУЛАЈКА БЕЗ ЃУБРЕ!


Сифулајка без Ѓубре !

Голема почит до жителите , и велосипедистите од Гевгелија,и Гевгелиско за превземање одговорност, во промените кои што ги започнавме со нив, а и за да бидеме пример за идните генерации !

Без придружбата од жителите, кои без никакво размислување, и ЕГО зад нив, и спремни за промени, сето ова нема да биде возможно.

Како ја гледаме Гевгелија за 5 години ?

Гордост ќе биде кога ке им кажеме на нашите деца:
Јас бев дел од почетокот за промени, за да знаете, и да почитувате и вие !

За тебе !
За вас !

Од сега, па натаму, имаме повик :
Секој, што е во можност да фотографира отпад, што би бил препознатлив за несвесните граѓани, по кои што фотографии ќе може да се препознае сторителот, што свесно, или несвесно ја уништува природата !

Се работи за поединци, а и фирми, кои што ни се голема срамота за општеството !

Благодарност за поддршката и итниот акт на Општина Гевгелија, и ЈПКД Комуналец во нашата акција.

“Ништо не се променува,
Ако ништо не се променува.”

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*