За поубав Пионерски дом!


Денес членови на CM4ALL зедоа учество во работната акција за разубавување на Пионерскиот дом
Покровител; Општина Гевгелија, Градоначалник Сашо Поцков
Организатор Пионерски дом
Помагатели: ЈПКД Комуналец, Change Makers 4 All, Радио клуб Никола Тесла, Карате клуб Гевгелија, Ансамбл Бојмија, Друштво за компјутерско програмирање ФИГХТЦОДЕ
 

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*