Европската недела на мобилност


ChangeMakers4All се приклучи во денот на ‘Европската недела на мобилност’, која општина Гевгелија традиционално ја спроведува заедно со Општинскиот Совет за безбедност на сообраќајот на патиштата и Полициската станица Гевгелија.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*