Category: Uncategorized

Акција ,,Земи облека и донирај!‘‘

Changemakers4all спроведе донаторска акција која беше реализирана во соработка со Microdonia и Дневниот центар за лицата со посебни потреби. Истата имаше забавен и хуманитарен карактер и од собраните средства кои беа преброени во присуство на [..]

CM4ALL – поддршка против рудникот на смртта во Иловица

На 23.06.2019 делегација од три члена на нашето здружение присуствуваше на собирот во подножјето на Огражден планина, односно на живиот ѕид против рудникот на смртта Иловица-Штука. Нашето присуство е симболично и со јасна порака дека [..]

Медиумска поддршка за првата Еко забава на Вардарски рид.

За првата еко забава во Гевгелија „Го Сакаме Вардарски Рид” известуваа повеќе електронски и пишани медиуми. Претседателката на здружението ChangeMakers4All Марина Томова беше гостин на локалните електронски медиуми телевизија Нова 12 и радио Time FM. [..]

South Macedonian Treasure

We developed a unique program of  7 days to visit the beautiful region in the south of Macedonia. We work with the local community to offer a variety of activities and excursions in the area. [..]