Одржливо постапување со отпадот на територија на општина Гевгелија 2


Локација Караорман.
Почитувани жители на општина Гевгелија, во престојниот период ќе ви ја претставуваме правата слика, и состојба на Гевгелија како и несвесност, неодговорност на многу жители на цела општина Гевгелија, заедно со населените места во врска со отпадот.
Поддржано од Civica Mobilitas Community

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*